Cégünkről

A Tofer Élelmiszerfertőtlenítő Kft. 1997-ben kezdte meg tojásfertőtlenítő tevékenységét magyar tulajdonosi hátérrel. Hazánkban egyedülálló szabadalomként  bevezetett ODS-1 ózon gázos tojásfertőtlenítő eljárás során a berendezések oxigénből ózont állítanak elő,
melynek megfelelő mértékű dózisa elpusztítja a tojás héján lévő kórokozokat. Az eljárás korunk legfőbb követelményének, a környezetvédelemnek is maximálisan megfelel,  hiszen ezen fertőtlenítő eljárás semmilyen  formában sem szennyezi a környezetet,  ugyanis a fertőtlenítési ciklus  végén az ózont oxigénné alakítjuk vissza.

Termékeinket széles körben használják a
szállodaiparban, közétkeztetésben,
cukrászatban, és éttermi vendéglátásban.
Az ózonos tojás felhasználói mentesülnek a
tojásfertőtlenítésre előírt környezetszennyező
tojásmosó eljárások alól. A telephelyünkre
beérkező automata osztályozógépeken válogatott, előírásszerűen jelölt tojás minősített
termelőktől származik. Beszállítóink minőségi
garanciát vállalnak az általuk termelt tojásra.
Cégünknél a teljes termelési folyamat során biztosított az általunk működtetett szigorú HACCP Élelmiszerbiztonsági rendszer. Termelési kapacitásunk a folyamatos beruházásoknak köszönhetően lehetővé teszi, hogy egyre nagyobb mennyiségben tudunk bérfertőtlenítést is végezni. Következetesen és kitartóan dolgozunk azon, hogy eleget tegyük vevőink igényeinek.
Ennek szellemében kiemelt szerepet kap az értékesítés, a vevőkkel való jó kapcsolattartás és a pontos szállítás. A megrendelőink igényeit mindig rugalmasan kezeljük, a megrendelt árut közvetlenül a rendelést követő munkanapon kiszállítjuk az ország számos pontjára.

EXPORT-IMPORT:

A tojásfertőtlenítést, mint stratégiai ágazatot megtartva és erősítve, évről-évre bővítettük külföldi üzleti partnereink körét. Mivel a
hazai tojástermelők kapacitása nem
fedezi a magyar lakosság tojás igényét,
ezért cégünk több Unios tagállam
területéről is vásáról tojást, így
közreműködve a magyar fogyasztók
zavartalan ellátásának fentartásában. A tojástermelőkkel kiépített széleskörű kapcsolatainkanak köszönhetően lehetőségünk van elegendő tojás vásárlására és annak külföldre történő értékesítésére. Romániai vásárlóink részére biztósítjuk, hogy minden egyes tojás héján a szavatosági idő fel legyen tüntetve.